activiteiten

 

PLUSPOINT RIVEREVENT

 

Jaarlijks organiseren wij Pluspoint RiverEvent, een informatieve en educatieve roadshow op een schip waar 60 tot 80 topfirma’s in de bouwsector en interieursector hun innoverende producten voorstellen aan architecten, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en bouwbeslissers.
De expositie is op een luxe eventschip welke dagelijks in een andere stad aanmeert.

Voor België leggen we aan in Gent, Brussel en Antwerpen, in Nederland leggen we aan in Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam en in Duitsland zijn de aanlegplaatsen Frankfurt am Main, Köln en Düsseldorf.

Meer informatie per land kunt u op de belgische website, nederlandse website of de duitse website terugvinden. 

 

 

www.eventboats.be

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Maak met EVENTBOATS indruk! EVENTBOATS maakt uw beurs, dealerdagen, congress of productpresentatie onvergetelijk. Wij organiseren vakbeurzen, productlanceringen, brand events of expo’s op een luxe rivier event- of cruiseschip inclusief benodigde catering. Er hoeft nergens meer naar om gekeken te worden, alles is tot in de puntjes geregeld.

Er zijn 4 verschillende typen schepen beschikbaar om zo aan alle vragen en wensen te kunnen voldoen. Door een uitgekiende indeling bieden de schepen plaats aan 50 tot 90 standen en tot 600 gasten per sessie. Mogelijke aanlegplaatsen langs de Maas, Rijn (Rhein) , Waal, IJssel, Moezel (Mosel) en Schelde. Voor België bijv. Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Luik. Voor Duitsland bijv. Frankfurt am Main, Keulen, Düsseldorf, Duisburg. Voor Nederland bijv. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tiel, Arnhem. Alle evenementen worden op maat door ons voor uw firma georganiseerd. Meer informatie via www.eventboats.be.

 

 

www.pluspoint.be

Innovatieve en selectieve 1-to-1 communicatie in combinatie met een product-platform voor architecten, interieurarchitecten en andere beslissers in de bouwsector. Pluspoint biedt u twee unieke formules gebaseerd op 1-to-1 communicatie via ArchiSelect en een uitgebreid zoek-platform Archinfo.

Deze garanderen dat uw boodschap op de meest efficiënte en zeer budgetvriendelijke manier uw doelgroep bereikt.
Meer informatie via www.pluspoint.be.